• Allergenenstickers 18 mm rond / per allergeen de eigen kleur
  • Allergenenstickers in handige dispenser
  • Productie in eigen huis voor horeca en groothandel
  • Allergenen verzameletiket met 14 allergenen symbolen

Veel gestelde vragen

Welk materiaal wordt gebruikt voor een allergenensticker en verzameletiket?
I.v.m. beschrijfbaarheid van het etiket wordt ongestreken zelfklevend papier gebruikt met een afneembare belijming.

Welke formaten zijn beschikbaar voor een allergenen sticker en verzameletiket?
Het allergenen verzameletiket is standaard leverbaar in het formaat 50 x 80 mm, de allergenensticker standaard in het formaat 18 mm rond. Door productie in eigen huis kunnen wij ook de door u gewenste afmeting leveren.

Hoeveel allergenen verzameletiketten en allergenenstickers zitten er op 1 rol?
Standaard worden de allergenen verzameletiketten per 250 ex. op rol geleverd, allergenenstickers worden standaard per 500 ex. op rol geleverd. Door productie in eigen huis kunnen wij, in overleg, ook de door u gewenste aantallen per rol leveren.

Kunnen de allergenen stickers en verzameletiketten in de vriezer worden gebuikt? 
Voedseletiketten, zoals allergenenstickers en etiketten, kunnen zowel in de koeling als in de vriezer gebruikt worden. De etiketten dienen echter wel aangebracht te worden voordat het product in de vriezer wordt geplaatst. Voor het gebruik op reeds ingevroren producten zijn speciale diepvriesetiketten leverbaar. Bent u hierin geïnteresseerd neem dan contact met ons op.

Kunnen de dispenserdozen worden voorzien van een eigen opdruk?
Natuurlijk! Door de productie in eigen huis kunnen de dispenserdozen, vanaf een bepaalde oplage, worden voorzien van eigen opdruk. Bent u hierin geïnteresseerd neem dan contact met ons op.

Kunnen de allergenensticker en de allergenen verzameletiket met symbolen voorzien worden van een eigen bedrukking?
Een eigen bedrukking is mogelijk. Het productie volume is een zeer bepalende factor. Neem contact met ons op voor een interessante prijs.
Allergenenstickers en -etiketten incl. dispensers van Graphiset bvDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0413 - 264293